That’s me

Even voorstellen

Annemarie, 33 jaar, woonachtig in Gouda en dol op de vrijetijdssector en evenementen in alle soorten en maten! Zo ben ik een paar jaar werkzaam geweest bij evenementen als North Sea Jazz, Strandfestival Zand en in de Kuip en het Philips Stadion. In 2015 heb ik de Grand Depart van de Tour de France in Utrecht mede georganiseerd en zat ik 2 jaar in de projectorganisatie van het EK Voetbal voor Vrouwen.

Daarnaast ben ik Professioneel Weddingplanner en Ceremoniemeester, met als persoonlijk hoogtepunt de organisatie van mijn eigen bruiloft in april 2018!

Verder ben ik in september 2018 gestart als Eventcoordinator bij de Universiteit Leiden. Hier ben ik eindverantwoordelijk voor de organisatie van o.a. de Open Dagen en Masterdagen. Daarnaast viert de Universiteit Leiden in 2019 hun 444-jarig bestaan, dus staan er in het kader van dit jubileum nog een aantal mooie events op het program! 

Niet iedereen is gemaakt om een mooi evenement neer te zetten, groot of klein. Bruiloften, familiefeesten, congressen, 25-jarig bestaan van de zaak of een mooi sportevenement; er is altijd wat te vieren! Waarom niet overlaten aan een professional die dit met liefde en passie doet? Sinds 1 januari 2018 ben ik dan ook gestart met mijn eigen bedrijf: Celebrate Events!

Celebrate Events is landelijk actief en bestaat uit de volgende noemers:
* Celebrate Love – Weddingplanner, adviseur en Ceremoniemeester
* Celebrate Life – Eventmanager voor kleine events
* Celebrate Success – Voor al je zakelijke events

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op via info@celebrateevents.nl.

Celebrate Events – Always something to celebrate!

Contact

Always something to celebrate