CELEBRATE Love

Styled Shoot 09-04-2018: ‘Verliefd – Verloofd – Getrouwd’

 

Op 9 april j.l. was dan eindelijk de Styled Shoot ‘Verliefd – Verloofd – Getrouwd’. Tijdens deze shoot stond de liefde tussen Fiene en Noud, gespeeld door Inge en Willem, centraal. Van de ontmoeting tot aan het aanzoek om vervolgens in het huwelijk te treden. Het was oprecht! Echte liefde tussen deze twee, welke in deze shoot prachtig tot uiting kwam. Het zat hem in de details. De ontmoeting in een sfeervol restaurant, de styling met bloemen die goed pasten bij de setting, het romantische aanzoek onder het mooie prieel. Natuurlijk was ook de bruiloft zelf tot in de puntjes uitgedacht. Denk hierbij aan een professionele trouwambtenaar, een prachtige bruidstaart en sweets, een welkomstbord en layout in stijl, maar ook de sieraden, visagie, kapsel en de juiste outfits tijdens zowel de bruiloft als het aanzoek waren tot in detail aanwezig. Een videograaf en 2 kundige fotografen hebben, ieder in hun eigen stijl, deze shoot tot in de puntjes vastgelegd. 

 

 

– Verliefd –

Misschien springt de vonk over tijdens de eerste date, misschien kennen jullie elkaar al heel lang. Feit is: je voelt vlinders! Tijdens dit gedeelte van de shoot wordt de eerste ontmoeting en het verliefd worden in beeld gebracht. Via internet leren jullie elkaar kennen en jullie spreken af in een restaurantje in de buurt.

De ontmoeting is in eerste instantie nog ietwat ongemakkelijk, maar al snel voelen jullie je bij elkaar op je gemak. Sterker nog, de wijn vloeit rijkelijk, jullie worden wat licht in het hoofd en krijgen al de eerste vlinders in de buik… Er hangt liefde in de lucht!

– Verloofd –

Inmiddels zijn jullie zo’n vier jaar bij elkaar. Jullie wonen samen, voelen elkaar perfect aan en zijn echt elkaars maatjes!

Hij neemt je mee naar een mooi plekje aan de rand van het bos. Jullie zijn buiten, het is lekker weer en jullie zijn herinneringen aan het ophalen van de eerste ontmoeting en jullie leven samen. En dan ineens komt daar de ring tevoorschijn en gaat hij door zijn knieën. Romantiek ten top!

– Getrouwd –

Een jaar van voorbereidingen gaat eraan vooraf, maar dan is de mooiste dag uit je leven in zicht. Aan alles is gedacht, van de locatie tot aan de kleding en van de taart tot aan de muziek. Een fotograaf en videograaf staan klaar om de meest prachtige plaatjes te schieten. De ambtenaar staat klaar om jullie te trouwen, de ringen liggen klaar en de ceremonie is prachtig aangekleed. Dit wordt jullie dag.

In onderstaande galerij vind je de prachtige foto’s gemaakt door Tilroe Fotografie en Klik Foto’s, en de sfeervolle aftermovie van LeMore Media. 

Grote dank uit naar alle partijen die betrokken zijn geweest bij deze shoot. In het bijzonder natuurlijk Laura van Plan my Proposal. Het was ontzettend waardevol om samen deze shoot te organiseren. Op deze manier konden we onze krachten bundelen en de shoot breder trekken waardoor de creativiteit van diverse partijen goed tot uiting kwam.

Grote dank aan alle deelnemende partijen:
Weddingplanner & organisatie: Celebrate Events, www.celebrateevents.nl 
Proposal planner & organisatie/styling: Plan my Proposal, www.planmyproposal.nl 
Locatie: Flora Boskoop, www.floraboskoop.nl
Videografie: LeMore Media, www.lemoremedia.com
Fotografie: KLIK Foto’s, www.klik-fotos.nl & EveraTilroe Fotografie, www.tilroe-fotografie.nl
Bloemen: Passie&Bloem, www.passieenbloem.nl
Bruidstaart/sweet table: Cake and More, www.cakeandmore.nl
Trouwambtenaar: True Love Trouwt, www.truelovewedding.nl/trouwt
Sieraden: Oogst goudsmeden: sieraden & trouwringen, www.oogst-sieraden.nl
Visagie: Beauty el Mare, www.beautyelmare.nl
Kapsel: Wendy Vermeulen, www.wendyvermeulen.nl
Bruidsjurk: Speksnijder Bruid & Bruidegom, www.bruidscollectie.nl
Bruids- en aanzoekspak: Speksnijder Mode, www.speksnijder.nl
Weddingstationary: Lab 1823, www.lab1823.nl
Modellen: Willem & Inge
En natuurlijk alle figuranten tijdens de First Look en de ceremonie!

 

 

Contact

Always something to celebrate