Celebrate Love

Vier de liefde met de bruiloft van je dromen! Je gaat maar één keer in je leven trouwen, een Once in a Lifetime Experience! Je bruiloft is een evenement apart, welke tot in de puntjes geregeld moet zijn om er alles uit te halen wat je wilt. Celebrate Events richt zich volledig op de organisatie van jouw bruiloft. En voor jullie… is het genieten tijdens jullie grote dag. Celebrate Love!

  

Diensten

Weddingplanner van A-Z

Overbodige luxe? Welnee! Celebrate Events biedt jullie totale ontspanning richting de grote dag! Met Celebrate Events bespaar je tijd en krijg je een bron van creativiteit. Ik treed op als bemiddelaar en werk samen met leveranciers, op iedere locatie in Nederland, én daarbuiten. Grote luxe of creatief met budget, alles is mogelijk. Op jouw bruiloft wordt aan elk detail gedacht!

Als je denkt aan de organisatie en wat hier allemaal bij komt kijken, is dat veel, heel veel. En de lijst met taken wordt steeds langer naarmate de tijd vordert. Als weddingplanner neem ik de gehele organisatie rondom jouw bruiloft uit handen. Denk hierbij aan contacten leggen met en offertes opvragen bij diverse partijen rondom locaties, catering, styling, foto- en videografie, trouwauto, meubilair, gastenboek, bedankjes, muziek etc. Uiteraard zullen alle keuzes door jullie worden gemaakt, met hulp en advies vanuit ons. Maar ook het creatieve proces, dagindeling, opstellen van het draaiboek en de gehele organisatie in de aanloop naar deze dag. Vanzelfsprekend ben ik de dag zelf de hele dag aanwezig om ervoor te zorgen dat deze dag 100% naar jullie wens verloopt!

In het kennismakingsgesprek leren wij elkaar kennen en is het belangrijk dat er een klik is! Pas na het gesprek bepalen jullie of Celebrate Love jullie grote dag mag gaan verzorgen.

Diensten

Ceremoniemeester voor één dag

Staat de taart wel klaar? Zijn er voldoende stoelen? Doet het geluid het? Natuurlijk kun je je vriendin of zus vragen als ceremoniemeester. Maar zij is wél jullie gast en je wilt ook dat zij genieten. Celebrate Events stelt van tevoren een professioneel draaiboek op, zorgt voor een onbezorgde dag en denkt alvast vooruit als jouw gasten een traantje wegpinken.

Een ceremoniemeester zorgt er op de dag zelf voor dat alles gaat zoals jullie dit wensen. De gehele voorbereiding hebben jullie zelf geregeld en gepland. Op de dag zelf mogen jullie alles loslaten en alleen nog maar genieten. Ik houd me bezig met het opvangen van de BABS, de ombouw van de styling en ik check of alles op tijd klaarstaat, zoals de taart of de catering. Het is een tijdrovende klus waarmee je je beste vrienden of familie niet altijd wilt belasten. Celebrate Events doet het graag! Op deze manier kan je beste vriendin of zus zich met jouw jurk of haar eigen styling bezig houden in plaats van de laatste zaken voor jullie bruiloft te organiseren op de dag zelf.

Natuurlijk wil je op je ceremoniemeester kunnen vertrouwen. Daarom zal er tijdens een eerste gesprek kennis gemaakt worden. Ik hoor graag jullie plannen voor de grote dag, en jullie kunnen zelf op zoek naar de juiste leveranciers die perfect passen bij jullie ideeën en wensen. Ongeveer anderhalve maand voorafgaand aan jullie bruiloft, komen wij bij elkaar om de dag nog eens tot in detail door te nemen. Naar aanleiding van de door jullie gegeven informatie stel ik een detaildraaiboek op en check ik de afspraken met de betrokken leveranciers. Het laatste overleg is altijd twee weken voor de bruiloft, om zo de laatste puntjes op de i te zetten. Op de dag zelf ben ik aanwezig om jullie bruiloft in goede banen te leiden. Gedurende de dag ben ik het aanspreekpunt voor leveranciers en gasten zodat jullie kunnen genieten van deze bijzondere dag.

Diensten

Advies op maat

Wil je je bruiloft zelf organiseren maar weet je niet waar te starten of ben je opzoek naar leuke ideeen? Vraag Celebrate Events voor advies op maat! Samen gaan we in een brainstormsessie van 2 uur de grote lijnen van jullie bruiloft uitzetten. Ik kom indien gewenst met goede, betrouwbare partijen welke jullie kunnen gaan benaderen, hoe jullie ideale ceremonie eruit ziet en welke originele ideeën jullie nog kunnen uitvoeren om er een hele bijzondere dag van te maken. Indien gewenst kan er een tweede sessie achteraan gepland worden wanneer jullie nog meer ondersteuning nodig hebben.

Alfa Romeo Spider

 

Op zoek naar een stijlvolle trouwauto die klasse, luxe en sportiviteit uitstraalt? DEze Alfa Romeo Spider staat op jouw dag voor jullie klaar. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Alfa Romeo Spider

 

Op zoek naar een stijlvolle trouwauto die klasse, luxe en sportiviteit uitstraalt? DEze Alfa Romeo Spider staat op jouw dag voor jullie klaar. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Contact

Always something to celebrate